Hocam her ne kadar zor olsa da sakin kalıp nelerden anlıyorsunuz, neler yapabilirsiniz düşünün.
Bilgisayar kullanıyorsunuz elbette yapabileceğiniz işler bulabilirsiniz az çok.
Daha evvel sizinle bir iş için görüşürken bahsettiğiniz birşey vardı hâlen elinizde bu materyaller duruyorsa satışa çıkartmayı deneyin ve bahsettiğiniz konuda sürekliliğe odaklanın.
Eliniz hızlı ise copy paste, ürün girişi tarzında işler ile az da olsa birşeyler kazanabilirsiniz.
Elde ettiğiniz gelir ile aylık ödemenizi kurtardıktan sonra arta kalan para varsa bunu ilgi alanınıza da giren konularda sermayeye dönüştürün.
Klasik al sat tarzında 1 liraya alıp 1.5-2 liraya satmaya çalışın ilerleyen zamanlarda ortalama bir gelire ulaşacaksınızdır bu da ödemelerinizi daha kolay yapabilmenizi sağlayacaktır.
Pozitif düşünmeye çalışın, salmayın kendinizi hocam.

----------------------------------------------------------------

Birşey olmaz diyerek yaklaşanları anlamıyorum.
Herkesin kendine göre derdi de büyüktür, borcu da o ayrı bir mesele.

Başında geçen birisi olarak 4K + 4K kredi borcundan ötürü icra başlatılan biri olarak Ocak 2022 dönemi hakkında kısaca yazıyorum.

Fiziksel bir sorunumdan ötürü dışarda çalışma imkanı bulamıyorum.
Babam yeni rahmetli olmuş ve belki onlarca kişi için küçük meblağ denecek miktarlarda borçlar üstümüze kalmış bir şekilde ödemişiz.
Ama gelin görün ki kendi adıma olan 2 tane 4K + 4K borcu ödeyemeyecek duruma gelmişim. Birde eve icra gelmesini kaldıramayacak duruma gelmiş bakmakla yükümlü olduğum anneme icra ile acı yaşatacak olmanın bile stresi insana ağır gelmekte.

Bunları yaşarken tabiri caizse R10'da dilenci oldun da diyebilirsiniz, 100 TL'lik işi 30-40 TL'ye yaparak karşı tarafa kâr ettirsem de amele olduğumu da, kendimin minnet borcu içerisinde olduğunu da söyleyebilirsiniz.

Ama insan ödeyemediğinde bazı kimselerin 1 günde harcadığı parayı bile ödeyemeyebiliyorlar.
Bulunmadı mı 1 TL'nin bile çok büyük bir para olduğunu anlayabiliyorsunuz.
Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın böyle birşey.