WebAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iş öneriniz var mı İnternet üzeri yada 0 dan başlayacağım bir iş, işsizlikten ölecem vallah.
nelerle uğraşıyosun üstat

songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelirimin büyük bir kısmını imzamdaki hizmetimden pasif olarak elde ediyorum. Her gün düzenli yürüyüşümü yaparım ve sistem benim adıma çalıştığı için gerek olmasa da sistemi daha iyi hale getirmek adına araştırma yapmak ve hobilerime odaklanmak için daha çok zamanım oluyor. Yani aslında tembelleştiğimi düşünmüyorum daha verimliyim.
evet bende yürüyüşe başladım hocam güzel oluyo gerçekten

Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seni son zamanlarda kefir değilde ben yordum usta
heyecanla bekliyorum yeni eğitimi -_-
estf abi inan whatsapa bile girmek zor geliyo artık ben kolaya alıştım biraz senlik değil

ibrhmatysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper hocam bende p.tesi günü yeni bir işe başlıyorum lojistik yönetimi olarak işte 3 hedefim var

1. İşi Öğrenip Üstüne Koyarak İlerlemek
2. İngilizce Kursum Var Devam Edicem
3. Çalıştığım Alan İle İlgili Güzel Bir E-book yazmayı düşünüyorum (1 aydır yazmaya devam ediyorum)
çok iyi hocam sadece infomarketing alanında yıllarını vermiş biri olarak şunu söyleyeyim; e-booktan vazgeçin sebebini merak ederseniz pm atmanız yeterli

D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz yorgunluk ekrana fazla bakmaktan olabiliyor. Size tavsiyem 1 2 gün boyunca teknolojik aletler ile iletişiminizi sıfıra indirin. Beyin dinlenmiş olur kendinizi rahat hissedersiniz.
bunu denicem hocam sağolun mantıklı görünüyo