Merhaba,
n11 satıcıdan Eylül ayında bir SSD almıştım ve alım tarihinden birkaç ay sonra arızalanıp servise göndermiştim servis değişim raporu verdi ama satıcı değişim yapmaması üzerine tüketici hakem heyetine başvurmuştum. 27 şubatta lehime sonuçlanarak satıcının değişim yapması yönünde karar verdi. Şimdi bu karardan sonra karşı tarafın itiraz süreci vs. var ama aklımı karıştıran bir soru var. Karar tebliğ tarihinden itibaren karşı taraf 15 gün içinde itiraz edebilir diyor. Şimdi sormak istediğim kararın tebliği herhalde tebligat ile oluyor lakin henüz tebligat veya buna benzer bir bildirim gelmedi. Beklemem mi gerekiyor yoksa farklı bir aksiyon almalı mıyım? Süreci bilen arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilir mi? Teşekkürler
Eline tebligatın gelmesini bekle. Fazla acele etmene gerek yok. Avukata vekalet verdiğinde avukat aracılığı ile onlara ulaş mecburen cevap vermek zorundalar sen kendin ulaşmaya çalıştığında cevap vermeme durumu söz konusu olabilir. Benzer bir durumu bende yaşadım 1 ay boyunca bir firmaya ürünü değiştirmesi için tüketici hakem heyeti kararı sonrası ulaşmaya çalıştım ama telefon mail hiçbiri işe yaramadı. Sonra kuzenime vekalet verdim onlara ulaştıktan 1 saat sonra geri dönüş yaptılar.