Buradaki kimse arazinizin konumunu net olarak bilmiyor çevredeki satış rakamlarını bilmiyor size yüzeysel olarak tavsiye verebilir şuan emlakçılar galericiler dahil piyasa araştırmasını sarı siteden yapıyor uzun zamandır sarı sitede durup satılmayan bir arazinin satılmama nedeni ya rakamsaldır yada genel piyasa durgunluğundan ayrıca gerçek satıcı iseniz ve hızlı satmak istiyorsanız sarı siteden ziyade yerel emlak ofislerini gezip piyasa araştırması yapabilirsiniz ona göre fiyat belirlersiniz.
Öneri için teşekkürler.
Adwords türü reklam veya facebook reklamları işe yarar mı? Türü bir sorunun yanıtıyla çözüm bulmak istedim. Araştırmasını geçen yaz yaptım. Çevresinde emsal arazi yok. Çünkü yapılaşma var. En yakın emsal araziler şehre yakınlık olarak 1-2 km uzakta. O ise 1.5-2 milyondan satılıyor. Fiyatta sorun yok. Bu nedenle fiyat kırarak satmayı düşünmüyorum. Konu fiyatı değil.
Daha önce reklam çıkarak, site yaparak veya aklıma gelmeyen şekilde arazisinin satışına katkıda bulunan arkadaşlar yazarsa okumak isterim. Sonuçta burası bir webmaster forumu...