onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ne buldum, böyle bir cihaz varmış bunda saati ayarlıyorsunuz, ayarladığınız saat geldiğinde bu ötüyor ve sizi uyarıyor. 1900’lerde gibi halen davul çalınıyor.

Not: Oruç tutanlara laf söylemiyorum fakat tutan var tutmayan var, çocuğu olan var, hastası olan var insanlar bu sese uyanmak zorunda değil alarm kurulur herkes uyanır. Gelenek vs. diyecek olan çıkmasın mümkünse biraz empati yapın birileri uyanıcak diye diğer insanlar uyanmak zorunda değil.

Arkadaşım sizinle münakaşaya girmeyeceğim fakat toplum her kesimini düşünün diyorsunuz, %20 bile etmeyecek sizin gibi düşünenler ile %80 nin mutlu olduğu şeyi elestirmissiniz...

Mesala ben size daha farklı birşey söyleyeyim toplumun %80nin rahatsız olduğu ama sırf özgürlük diye sokak ortasında yapılmaması gereken şeyler serbest, ama kimse sizin gibi tahammülsüzlük yapmıyor... Ayrıca bu müslümanları devamlı kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz herkezin dini kendine sözünün arkasına sığınıp her türlü şeye karışmanızdan, burnunuzu sokmanizdan sonra da yallah Arabistan'a demenizden bıktık! Gerçekten artık bı kendinize gelin. Yakında camii ezanın sesini kapatın herkez saatini kursun diyeceksiniz, Camii'ye ne gerek var herkez evinde kılsın diyeceksiniz. Başörtüsü milli güvenlik diyeceksiniz. namaz kılanı gerici, kendiniz gibi olanları yenilikçi çağdaş aydın falan ilan edeceksiniz. ( Bunların hepsi yaşandı ) artık nolur durun ve bir bakın hangi ülke de yaşıyorsunuz. Kaç yüz yildir bu insanlar nasıl yaşamış...

Çok rahatsız olanlar için bende bir icat buldum bu arada