Benim bacaklarım, belim ve sırtım komple ağrıyordu. ayağımı yere basmaya çalıştığımda sanki bacağımın içinde bir iğne varmış gibi acı çekiyordum. Biyere tutunamadan yataktan kalkamıyodum, sağa sola dönemiyordum. Ve bu ağrılara bazı zamanlar kramp da eşlik ediyodu dayanılmaz bi acıydı.
Tedavi yönteminin mantığını söyleyecek olursam, bu hastalık insanı bağırsaklardan vuruyor. Bağırsaklar yediğimiz gıdaların içindeki toksin yani zararlı maddeleri tutamıyor ve bu toksinler vücuda dağılıyor, buna bağırsakta dışa geçirgenlik deniyor. Ve vücuda dağılan toksinler iltihap yapıp yayıldığı heryeri ele geçirip insanı ağrıdan kıvrandırıyor. Perhiz yönteminde bağışıklık sistemi yenilenir. İlk 1.5 ay neredeyse doğru düzgün birşey yenilmez. Seçili belli başlı şeyler yenilir. Daha sonra bu uygulama gitgide esnetilir ancak dediğim gibi yine mümkün olduğunca toksin oranı en düşük gıdalarla devam edilir.Bu sayede bağışıklık sistemi yenilenir. Tabiki yinede azda olsa mecburen gıdaların içinde toksin illaki bulunuyor bunun bi çözümü yok ama bu sizin eskisine göre çok çok daha kaliteli bi hayatınız olmasını sağlar. Ve bunun üzerine düzenli olarak egzersizler yapılırki ufak tefek vücuda giren toksinlerin yaratmış olduğu iltihap Vücutta yerleşip sizin kalitenizi bozmasın. Egzersiz ile bu iltihaplar yerleşik kalmaz kırılır.
Devlet hastanelerinde bu tedaviyi yapmıyorlar, nedenini sormayın gerçekten böyle insanlarla aynı ırktan olduğunuza utanırsınız. You tu bede geniş çaplı bir araştırma yapın bu konuda. Önünüze mutlaka birkaç özel doktor çıkacaktır bu tedavi yöntemini uygulayan. Aklınıza hangisi yatıyorsa Hastanedeki tahlilleriniz ile birlikte muayene olmaya gidebilirsiniz. Ama dediğim gibi siz şimdiden egzersiz ve yüzüstü yatma işine başlayın
Çok teşkkürler. Dünya genelinde bu hastalık için tedavi arayışına girdim o kadar ki beni her şeyden geri tutuyor ve hiç bir şey yapasım gelmiyor hocam. Şimdi sayenizde biraz daha fikir sahibi olmuş oldum. Ben affedersiniz bağırsaklardan da çok sorun yaşıyorum dışkı olsun vs. Kilo alamıyorum yemek iştahım az. Aynı şekilde dediğiniz gibi 3 yıldır yüz üstü yatıyorum ve yastık kullanmıyorum. Siz sigara ve alkol kullanıyor musunuz? Bu iki üründe toksik dediğiniz madde fazla olduğu için mi ağrı yapıyor daha çok acaba? veya sizde de bu durum böyle seyrediyor mu bunu fark ettiniz mi sigara veya alkol kullanımında ağrılarınızın arttığını