Selamlar hocam. Öncelikle geçmiş olsun Allah bütün hastalara bize de şifa versin İnşAllah... Benim 3. yılım olacak ağrılarım var daha önce hiç bir şeyim yoktu diyebilirim bu 3 yıl içinde gerçekleşti. Bir çoğu doktora gittim fıtık, psikolojik, soğuk algınlığı vs. vs. dediler en sonunda bu dediğim doktora gittim durum böyle çıktı... Şimdi ben sigara'yı bırakamıyorum diyebilirim aşırı ağrı çekiyorum ama sigarayı bir türlü bırakmayı başaramadım... Sizin ağrı türünüz nasıldı? Kasılma gerilme, kulunç (fibrozit) var mıydı kaslarınızda? Özellikle sigara içtiğimde bütün her yerim kasılıyor ve şiddetli ağrı oluyor. Sol çene özellik ve bel kalça kısmında ağrılarım daha çok şiddetli. Bu dediğiniz tedavinin adı ne oluyor nasıl bir süreç ve bana ne tavsiye edebilirsiniz?
Benim bacaklarım, belim ve sırtım komple ağrıyordu. ayağımı yere basmaya çalıştığımda sanki bacağımın içinde bir iğne varmış gibi acı çekiyordum. Biyere tutunamadan yataktan kalkamıyodum, sağa sola dönemiyordum. Ve bu ağrılara bazı zamanlar kramp da eşlik ediyodu dayanılmaz bi acıydı.
Tedavi yönteminin mantığını söyleyecek olursam, bu hastalık insanı bağırsaklardan vuruyor. Bağırsaklar yediğimiz gıdaların içindeki toksin yani zararlı maddeleri tutamıyor ve bu toksinler vücuda dağılıyor, buna bağırsakta dışa geçirgenlik deniyor. Ve vücuda dağılan toksinler iltihap yapıp yayıldığı heryeri ele geçirip insanı ağrıdan kıvrandırıyor. Perhiz yönteminde bağışıklık sistemi yenilenir. İlk 1.5 ay neredeyse doğru düzgün birşey yenilmez. Seçili belli başlı şeyler yenilir. Daha sonra bu uygulama gitgide esnetilir ancak dediğim gibi yine mümkün olduğunca toksin oranı en düşük gıdalarla devam edilir.Bu sayede bağışıklık sistemi yenilenir. Tabiki yinede azda olsa mecburen gıdaların içinde toksin illaki bulunuyor bunun bi çözümü yok ama bu sizin eskisine göre çok çok daha kaliteli bi hayatınız olmasını sağlar. Ve bunun üzerine düzenli olarak egzersizler yapılırki ufak tefek vücuda giren toksinlerin yaratmış olduğu iltihap Vücutta yerleşip sizin kalitenizi bozmasın. Egzersiz ile bu iltihaplar yerleşik kalmaz kırılır.
Devlet hastanelerinde bu tedaviyi yapmıyorlar, nedenini sormayın gerçekten böyle insanlarla aynı ırktan olduğunuza utanırsınız. You tu bede geniş çaplı bir araştırma yapın bu konuda. Önünüze mutlaka birkaç özel doktor çıkacaktır bu tedavi yöntemini uygulayan. Aklınıza hangisi yatıyorsa Hastanedeki tahlilleriniz ile birlikte muayene olmaya gidebilirsiniz. Ama dediğim gibi siz şimdiden egzersiz ve yüzüstü yatma işine başlayın