Konu
Adsense ve News Onaylı Finans Sitesi Satışta
24-03-2023, 01:36:38
kriptokulu
Site adresi:
Site Adresi sadece ciddi alıcılara
Sitenin aylık getirisi:
- (Daha önce hiç tanıtım yazısı satılmamıştır, alan kişi satarakta ekstra gelir elde edebilir)
Sitenin açılış tarihi:
Temmuz 2022
DA 14 PA 33
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Finans/Kripto
Günlük hit sayısı:
0-5
Ziyaretçi kaynağı:
%90 arama motorları, %10 Diğer
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Tüm içeriği ile birlikte
Hosting dahil midir:
İdare edebilirim, problem değil
Banlı olduğu sponsor var mı:
Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Dahil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Yok
İstenilen fiyat: 2.750
TL (Teklif verebilirsiniz)
Google News kaydı ve Adsense onayı var
Adsense verilmeyecektir.
İstenilen fiyat: 2.750 TL ufakta olsa pazarlık payı vardır. Adsense onaylı, news kayıtlı, daha önce hiç link satılmamış site.
ÖNEMLİ :
Sitem için düzenli olarak makale ve seo çalışması yaptırdım. Link çöplüğüne dönüşmesin diye daha önce hiç link satılmamıştır. İçerisinde 300'den fazla +500 kelime tamamen özgün yazılar bulunmaktadır. Yalnızca Haber yazıları özel premium bir botla çekilmiştir.
Domaini 3 yıllık peşin ödenmiştir, 2.5 yıl daha domain ücreti yoktur. Hostinginiz yoksa şuanda bulunduğu yerde 1 yıl daha bulunabilir hiç mühim değil. Şuana kadar sadece makale +5000 TL ücret ödemişimdir, yapılan SEO, Backlink çalışmalarının raporları hala elimde mevcuttur, alıcıya bunlar da iletilecektir. Yaklaşık 1.5 - 2 aydır hiç makale girilmemiştir. Elimde 5-10 adet daha makalesi mevcuttur alan kişiye hediye edilecektir. Alan kişi sadece tanıtım yazısı satarak bile bir kaç ayda parasını rahatça çıkartabileceğini düşünüyorum.
Satma sebebim tamamen Smm panelime daha da fazla reklam bütçesi oluşturmaktır.