Tercih meselesi tabiiki elindeki parasıyla isterse faiz yer ister dolar alır ister altın alır o benim tasarrufumda olan bir şey değil.. r10'da ticaretim olsa ne olur olmasa ne olur ? Buradaki 3-5 kuruş ticaretle bu zaten kıyaslanmaz. Kaldı ki bugün en dandik arabanın fiyatı bile 600 bin'den başlıyor. (Bu arada piyasa o kadar b.tanki araba bile bir yatırım aracı haline gelmiş.) 250.000 TL çok fazla bir miktar değil..

Kaldıki isterse 16 ay olarak hesaplanmaz esas değerini yatırım yapmak isteyen kişi düzgünce konuşur öğrenir ona göre seçer. Süresiz bir şekilde de satabilirim.

Sözleşme de karşılıklı anlaşılan her iki tarafın hakkını da koruyan maddeler olacak tabiiki.

Zaten güvenen kişi kazanacak merak etme. Ekmeğin çıkıp çıkmayacağını zaman gösterir bazı şeyler kısmettir. Acelem yok kafama göre birini ben bulamazsam burada seçimin fazlası bana ait aracım var bir tane satar onu yatırım yaparım..

Son söz olarakta senin ve senin gibi manüpülatif boş yapan insanlar maalesef var ama iyi oluyor.. Bence vizyonunu geliştir biraz "DOSTUM" ticaretin ve güvenilirliği r10'dan başka yerlerde ara..