Ne kadar boş konuşan, okuduğunu anlamayan varsa burada.. Kız kulesini mi satcan sen vay bea

)))))
%20 hisseyi tamamen almak isterse onun bedeli neyse onu ödemesi lazım her işin bir değeri var. Fakat dolar bazında ve yüksek olduğu için böyle süreli bir alternatif ön gördüm. Ortağım değil ki hiçbir şeye karışmayacak sadece kardan pay alacak ve evet yatırdığından çok daha fazlasını kazanacak ben aylık $900 ile minumum bedel ile garantilemiş oluyorum. %20 hissesi o ay için $900'dan fazla edebilir. Onun dışında doların yıllık artışını hesapladığında 250.000 TL yatırıp aslında 16 ayda çok daha fazlasını kazanmış olacak.
Bence de güzel ticaret yatırım yapan için ama.. Yoluna gitmek istemiyorsan o zaman onun bedelini ödemen lazım kız kulesini falan satışa çıkarmana gerek yok.
Varsa öyle laf kalabalığı yapacak zihni sinir arkadaşlar benim herkese yetecek kelimelerim cümlelerim var sadece iyi niyetli efendi gibi yorum yapın öyle güzel fikirlerinizi kendinize saklayın.. Amacınız başka kalabalık yapmayın..