Selamlar, MTA:SA Oyun sunucum için yurt içi veya yurt dışı fark etmez VDS hizmeti aramaktayım. Şuanda Egemen Hosting adlı bir firmadayım ve hizmet sürem henüz bitmemesine rağmen gelen saldırılardan dolayı diğer müşterilerin etkinlendiğini söyleyerek yedeklerimi alıp farklı bir firmaya geçmem için bu geceye kadar süre verdi. DDoS konusunda gerçekten ilgi ve alakalı bir firma arıyorum. Türkiye firmaları harici yurt dışı firma önerilerinede açığım yani 20 yıllık oyunda başıma gelmeyen kalmadı müşteri çekmek için birbirine ddos atan firmalardan bıktım usandım. Türkiye sınırları içerisinde işini layıkıyla yapan firma yok mu?
Yardımcı olabilecek Hosting firması için hizmet bedeli haricinde elimden gelen desteği vereceğim.
- Twitch yayıncısıyım her gün canlı yayın yapıyorum ortalama 100-150 arası izlenmekteyim.
- Oyun sunucularım günlük 250 civarında oyuncu barındırıyor.
- Discord sunucumda 5.100+ Kişiden fazla üye var.
Elimden geldiğince paylaşımını ücretsiz şekilde yapacağım tek isteğim hizmet konusunda bana yardımcı olması kesinlikle indirim vs istemiyorum bedeli neyse vereceğim.
VemaHost,OceanBilisim,Oculeth,HostingDunyam gibi firmaları araştırıp bakabilirsin. Kesinlikle ddos yemez demiyorum ama en azından kimse uğraşmıyor pek bunlar ile