byigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesela 10 kasımda siren sesleri de beni rahatsız ediyor dersem ne diyebilirsin? bu işine gelmeyeceği için muhtemelen olur mu öyle şey bu bir gelenektir. ama kimseye faydası olmayan bir gelenek o da.
10 kasım da siren sesi maks 2.10 falan sürer o da her sene 1 kez olur. Ramazan her sene 1 ay sürüyor ve her gece o davulcu geliyor ve her gece uykumdan kaldırıyor beni. 10 kasım ise ülkenin çoğunluğunun işe gittiği bir zamanda oluyor.

Şuan rahat rahat dinini yaşayabiliyorsan her gün çan yerine 5 vakit ezan dinleyebiliyorsan bu Atatürk sayesindedir. küllerinden koskoca bir ülke yaratan insan için yılda 1 kez bile olsa anmayacak mısın ? Aslında konuda anlattığım şeyin bununla alakası olmadığını biliyosun ama sırf cevap vermek için veriyorsun