Siteyi yaklaşık 14 gün önce sıfırdan 1 gün içinde oluşturdum. Domain dahil her şey sıfırdan başlanmıştır. Tabi hedef bu seviyeden sonra sayılacaktır. Hedefe ulaşıp ulaşamayacağımı hep beraber göreceğiz. Olma ihtimali var ama olmama ihtimali her zaman daha yüksektir.

Bu hedefte bana yardımcı olacaklar:

Bunlar ile sınırlı kalmayacağım, ekstralar olacaktır onları da ekleyeceğim.

Bu güne kadar hiç Dış backlinkleme yapmadım. Bu günden itibaren konuları youtube atacak bir araç edindim. Yaklaşık 15 adet konuyu linkledim. Youtube güncelleme gelmiş, gelişmiş özelliğe sahip kanallar likleme yapabilmekte. Yüzümü vs çekip attım 1 Günde onaylandı. Ufakta olsa önlem almışlar gibi. Linkleme yapacağımız yer ne kadar spama karşı olursa o kadar iyi diyelim. Reddit ve sitemin rss bağlantısını ifft ile birleştirecğim. Her kategori için bir hesabı ifft'ye bağlayıp hesapları üzerindeki yükü böleceğim. Şuan sitede 10 yakın kategori var 10 reddit hesabı demek Gelen ziyaretcinin geldiği icerik ile alakalı-oyalanacağı bir medya türü ekledim. Bundan sonra her gelen kişi sitede "buneymiş yahu" deyip zaman geçireceği bir medya ile karşılanacak.

Ubersuggest'u ne kelime bulmak içi ne de arama hacmine bakmak için kullanıyorum. Sadece "seo zorluğu" hakkında bilgi almak için kullanıyorum. Edindiğim prensip "ne kadar az icerik ile hit yakalarsam o kadar iyi" Chatgpt ile içerikler oluşturuluyor ama spin de iş görür. İş içerik değil de hedef odaklı ilerliyorum.

Burada değineceğim son olarak: site yabancı, domainin uzantınsını o ülke uzantısı olarak alamadım. Orada yaşamam gerekiyormuş. Ben de search consol'a o ülkeden açılmış bir mail hesabı ile kayıt olup domani mi ekledim. Eskiden hedefleme vs vardı onu kaldırmışlar. Bende belki daha erken sonuç alırım diye bunu denedim. Etki etti ve ya etmedi bilmiyorum. Adsense'ye 10 gün önce yolladım. Adsense eskiden 2 çeşit onayı vardı bir hesabın daha önce başka birine ait olmadığı ve normal domain onayı idi. İlk onayı gecip gecmediğini anlayabileceğimiz ufak ipucular oluyordu. Ondan sonra domain gönderiyordum ama bu durum bitmiş. Başka bir adsense onayını geçmek için ufak bir şey denedim bakalım ne olacak, domain onayı için beklemedeyim.(tabi bunlar benim tecrübem.)

Oyunu kuralına göre oynayacağım. Hile yok! - Belki de bu tepsi gibi patlayacağım.

Olması gereken kategori temsili-https://rebrand.ly/olmasi-gereken-ka...nzetme-koroglu
O kategoriyi sektörü araması/taraması temsili- https://rebrand.ly/katagori-sektor-t...nzetme-koroglu

Analatik Veriler

metrica

search console

Allah muarad ederse
Yel getirir, sel gedtirir
İlle de deli getirir.
Allahını seven tutmasın beni: