Hocam iade isteme konusunda ısrarcı olmadım. İade yaparsanız sevinirim bahsettiğim sorunları çözemediniz yahu dedim ve gelen cevap agresif tavirlardan vazgeçin gibi bir şeydi. O personelin icinden kufur ettigine bile yemin edebilirim. İadeyi bakiye olarak vereceğiz deyince zaten sizde kalsın harçlık yapın dedim. Sisteminizi kullanacak olsam bakiye verelim dediğinizde ok derdim. Sisteminizin sorunlarının hepsini dün size söylemiş olmama rağmen halen eksik yaptığınızı siz de biliyorsunuz. Buna inat mı diyelim yoksa umursamamazlik mi diyelim bilmiyorum ama bundan sonrası yok benim için. Umarim kurumsallaşma aşamasında doğru adımlarla ilerlersiniz de böyle sorunları kimseye yasatmazsiniz.
Dün yoğun olduğumuzdan bugün sorununuzu tam anlamıyla çözebildik ama biz çözene kadar zaten siz çıkış yapma kararı aldığınız için bu konuda yapabileceğimiz bir şey yoktu. En sonunda da iade isteğinize uygundur dedik iadenizi geçtik. Çalışanlarımız size hitaben hiçbir şekilde argo, küfür yahut hakaret kullanmaz. Sadece sizi uyarmaya çalıştı ve konu tahmin edildiği gibi ilerlemedi. Fiyatlarımızın ucuz olmasının sebebi ürünlerimizin sorunlu olması değil müşterilerimizin ucuz fiyata kaliteli hizmet alabilmesini sağlayabilmektir. Yaşadığınız sorun ertesi gün çözümlenmiş olup sorunsuz şekilde aktif edildi. Sizin yaşadığınız soruna bir nebze telafi olabilmesi için kartınıza iade yapıldı.