Merhaba,
Dün yoğunluğumuz olduğu için maalesef bugün cevap verebildik ve sorununuzu inceleyip çözmüştük. Sonrasında iade isteme konusunda ısrarcı olduğunuz için iadenizi kartınıza geçtik. Konuşmalar hakkında ise yanlış anlaşılma olmuş olabilir, çalışanımız adına biz özür dileriz. Firmamızın ismi de herhangi dini bir anlam olarak tercih edilmemiştir. Satış, satmak anlamından gelmektedir.
Saygılarımızla,
Satan Hosting Bilişim Hizmetleri
Hocam iade isteme konusunda ısrarcı olmadım. İade yaparsanız sevinirim bahsettiğim sorunları çözemediniz yahu dedim ve gelen cevap agresif tavirlardan vazgeçin gibi bir şeydi. O personelin icinden kufur ettigine bile yemin edebilirim. İadeyi bakiye olarak vereceğiz deyince zaten sizde kalsın harçlık yapın dedim. Sisteminizi kullanacak olsam bakiye verelim dediğinizde ok derdim. Sisteminizin sorunlarının hepsini dün size söylemiş olmama rağmen halen eksik yaptığınızı siz de biliyorsunuz. Buna inat mı diyelim yoksa umursamamazlik mi diyelim bilmiyorum ama bundan sonrası yok benim için. Umarim kurumsallaşma aşamasında doğru adımlarla ilerlersiniz de böyle sorunları kimseye yasatmazsiniz.