İse gelince dünya lideriyiz ama vatandaşına bir çadır konteyner otele vs yerleştiremeyen ve bizim gibi gariban üzerinden 10 yerden maaş almak. Cip krizi vs bahane Çin 1 araba alana bir araba kampanyası mevcut. Göreyim ikinci el ithaline ve sıfıra vergi azalt anlarım. Resmen bizim üzerimizden belirli zümreler sefasını sürüyor. Okadar zeki insanlarız ama hak arama kültürümüz yok anca biat ediyoruz memur işini yaparken dönüp Allah razı olsun diyoruz. Ülke düzelmek zorunda öyle veya böyle yoksa bize kirbac vuran çok olacak. Zaten çok zekiler direk yurt dışına kapağı atıyor. Burada mücadele etmek türkün Türkle mücadelesine dönmüş resmen . Sizin yorumunuz harika hocam kesinlikle katılıyorum. Hindistan da kast sistemi açık açık var ama bizde de yıllardır var belediyede bilmem bir yerde dayın varsa kast sistemine giriyorsun bilmem ne kolları gibi. Eşit adil bi vergiden yanayım. Sömurulmek istemiyorum potansiyel üretim ve zeka gücümüzü gelişime milli gelir dağılıma odaklanmak gerekli
250k lık arabayı vergilerden dolayı 800k ya alıyoruz sen ne anlatıyorsun nasıl kendini avutuyorsun gerçekten çok garip. TR'de alınan vergi avrupayla kıyaslanamaz. Hadi kıyaslandığını iddia ediyorsun diyelim. Sen avrupadaki adamın yaşantısıyla buradaki TR vatandaşının hindistandan hallice yaşam döngüsünü kıyaslayamazsın bile. Lafın kısası olaya "o kadar sığ" bakan sizsiniz.