Macbook pro 2012 ram ve ssd upgrade yaptığım cihazı opencore legacy yardımıyla catalinadan Big Sura güncelledim. Açılışta aşağıdaki videodaki gibi enteresan bir ses çıkartıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
https://youtube.com/shorts/Uc0aPdUH_N8?feature=share
Merhabalar, genelde ram ve ssd disklerde uyumsuzluklarda yapıyor bunu o yıldaki bir cihaza en fazla mojave yüklemeniz gerekir, ram kvr ise yaani o bile hata verebiliyor zaman zaman ama genelde ram + ssd uyumsuzluluk göstergesi, bazen bir ihtimalde cernal panic dediğimiz ( Mavi ekran gibi düşünün ) o hatada verir, oda tekrar format atın atabiliyorsanız açılırsa ( şu şekilde CMD+R tuslarına basarak recovery moda alın orada format atınız) olmasa açılır açılmaz cihaz ALT tuşuna basılı tutun orada recovery kısmıda gelir onu internete bağlayıp oraya geçiş yapabilirsiniz oradan formatı deneyiniz, tüm bunlar olmadı diyelim bir tane usb ye built disk oluşturun mac icin mojave yada high sierra işletim sistemini sonra kurunuz, ben ara ara girebiliyorum forma beni etikelerseniz yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsin.
Apple yetkili servisinde çalışmış
@Abc_18; hocam vardı. İletişime geçerseniz belki yardımcı olabilir.Donanımsal bir sorunsa teknik konularda da çözüm sunabilir.
Etiket için teşekkür ederim. iyi çalışmalar dilerim.