bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya bişi demim diyorumde herkes hem bilgisi yok hemde yorum yapıyor. güzel kardeşim ben 2 nizinde söylediği şeyi söylemiyorum.
Diyelim sıfır bir adsense ve site açtınız. açtığınız site 0 hitli geldi google amcamız onayladı sitenizi. eğer 1 2 ay gibi bir sürede sitenizde baktı hiç hit yok direk hesabı banlar. bunu anlamanız için 1. sınıf cocuguna anlatır gibi anlatmak zorunda kaldım.
İstisnasız yeni açılam tüm adsense hesapları hitli olsun olmasın gösterilebilecek reklamlara kısıtlama getirir 1 kerelik. eğer hitiniz varsa bu kısıtlama kalkar. yoksa adsense hesabını banlar.
Üstten üstten konuşuyorsun sesimizi çıkarmıyoruz. Sus, bi şey bildiğin yok. Algılama problemin olduğu aşikar. Benim sitemde hit olmadığını nerden biliyorsun diyorum ses yok. Site satışı kategorisinde Adsenseli hitsiz site dolu, eskiden hit almış filan değil. Adam 20 içerik girmiş, onay almış. Sonra sadece domaini yenilemiş. Sana kalsa 40 defa banlanması lazımdı.

Tartışırsın konuşursun önemli değil. Bu üslupta konuşamazsın. Çık konumdan, tekrar yazma.