Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0,69 kampanyasına başvurduk. Yüce yöneticilerimiz o kadar sağlam bir alt yapı yapmışlar ki 50-55 gün sonra sonuç geldi. Evrak eksikmiş müteahhitin veya sistemin ne olduğunu kimse bilmiyor. Müteahhitle konuştum tekrar başvuralım diye belgeleri tamamlayıp. Müteahhit bozuntusunun ayarları değişti, bugün gidicem yarın gidicem diye diye 10 gün oyaladı. Meğerse öğrendik ki eve 250 bin lira zam yapmış piyasa koşullarından dolayı söylemeye oturma yeri ve yüzü yetmediği için söyleyemeyerek beni vazgeçirmeye çalışıyormuş.

1750'ydi evin fiyatı. Telefonuma varana kadar satıyordum elimdeki tüm birikimleri de krediden kalan tutarları verebileyim diye. Ama 2 ayda 250 bin lira zam yedi ev. Yani günde 4166₺.

Dolar/Euro kuru almış başını gitmiş. Dövize maaşımızı çevirirsek kuş kadar birşey oluyor ama, avrupadaki adamdan bile euro/usd olarak bile daha pahalıya alıyoruz her şeyi.

Elmadan tut, arabaya kadar.

Nefret ettim her şeyden tiksindim. Ülkemizde fırsatçılık, ahlaksızlık her konuda dünya lideri olduğunu düşünüyorum.

İmkanın varsa bugün al. Yarın değil.
Eskisi gibi sözünün eri insan kalmadı. Millet üç kuruşun derdine düşmüş. Sizi çok iyi anlıyorum.