Ufak bi photoshop işimiz vardı, herkesin 200-700 bandında verdiği teklifleri kendisi "basit iş hocam, paraya gerek yok" diyerek özenle yaptı ve ödemeyi yapmamamız için ısrar etti. Böyle insanlar kaldı mı ya

Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah
@MaSTeK1; dostum
Buraya yazmanız bile beni mahçup etti aslında. Basit bir iş olduğu için. Formun da asıl amacının bu olduğunu düşünerek. Elimden geldiği için sadece yardımcı oldum. Bu size karşı değil sadece. Herkes için aynı şey geçerli benim tarafımda.
Tanıştığımıza memnun oldum herşeyden öte...
SSelam alınca bile şu ücrete alırım denen zamanda kaldıysa böyleleri bende teşekkür ederim 😅❤️
Eyvallah kardeşim. Ne demek lafı bile olmamalı böyle şeylerin..
böyle konuları ve yardım seveer kişileri görünce bende mutlu oluyorum valla bende teşekkürlerimi sunuyorum
@MaSTeK1; hocama
Size de çok teşekkür ediyorum.
yoldayken gördüm bende yazacaktım tam ki hocam halletmiş. burada bir teşekkürü de siz hakediyorsunuz. inanın su ana kadar 10 larca kişiye karşılıksız yardımda bulundum belki 3-5 tanesği zahmet edip gerği dönüp teşekkür etti. insanın içindeki yardım isteğini öldürüyorlar.
Hele ki bir tanesinin yuksek ticaretli bir uye, avatarında hem harf hatası vardı hem estetik sorunu vardı. tamamen tesadüf konuda gördüm. yaptım düzelttim tekrar çizdim ve hocam buyuk iş yapıyorsunuz hatalı olmasın dedim gönderdim. yemin ederim bırak teşekkürü nokta atmadı geri ve kullanmaya başladı.
işiniz görülmüş buna sevindim
İnsanın olduğu her yerde böyle şeylerin olması mümkün. Hayırlısı o da onun karakteri ile alakalı. Ne desek yanlış olur.