Teşekkür ederim.
Haha, favori sahnelerimdendir
VEKİL olursanız Adana kebabı 25 TL yiyebilirsiniz artık meclis lokantasında
Önemli olan meclis lokantasında değil, güzide Anadolu topraklarında 25 Liraya yiyebilmemiz
Artık milletvekili bir tanıdığım var diyebilecek miyim
İnşAllah diyebilirsiniz hatta okeye, batağa da çok iyi 4. olurum hemşerim çağırmazsan küserim
Hayırlı olsun. Bir depremzede arkadaşım Adana'ya geçti, detay belirten bir mesaj gönderirseniz iletişim koordinasyonu sağlayabilirim.
Şeref duyarım, telefon numaramı özelden iletiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun, size 2 tavsiyem olacak, dikkate alıp almamak size kalmış. Vekil olursanız hangi partide olursanız olun, önce kendi partinizdeki yanlışları eleştirin ve gücünüz yettiğince düzeltmeye gayret edin. Diğeri ise size oy verenlerin sizi eleştirmesinden çekinmeyin. Sebebi ise bugüne kadar başımıza ne geldiyse partileri fanatik düzeyde savunduğumuz için geldi yanlışa yanlış diyemedik. Ve bence bu fanatiklik muhalefet ya da iktidar fark etmiyor tüm partileri sarmış durumda.
Özeleştiri ve istişare kültürünü yeniden inşa etmek bu topraklara yapılacak en güzel yatırımdır. Sizinle aynı görüşteyim. Hiç bir partiyi futbol holiganlığı derecesinde savunmam çünkü yanlışlar çok olsa bile doğru tektir, önemli olan doğruyu bulabilmek.
Özellikle dikkat edeceğim.
Çok Teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun. Hangi parti?
Ön seçim yoksa işiniz zor
Ön seçim olsa dahi, ön seçimi kazanacağımdan şüphe etmiyorum. Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocam. Umarım fazlasıyla başarılı olursunuz.
Çok Teşekkür ederim.
Çok Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun geçmiş mesajlarınıza baktım benzer kafadayız sevindim umarım başarılı olursunuz
Umarım, çok Teşekkür ederim.
r10 tek başına bir milletvekili çıkarır birlik olsa aslında

hayırlı olsun.
Eğer milletimiz teveccüh ederse, tüm meslektaşlarımın sorunlarının sözlüğünü ve takipçiliğini yapacağımdan şüpheniz olmasın.
Hocam selamlar,
Dijital alışverişler, dijital işler için bir propaganda yapmayı düşünüyor musunuz? (eğer mv olursanız)
Daha özgürlükçü bir ortamda iş yapmayı daha çok isteriz

Ve biraz da olsa ses getirmeyi.
Yolunuz açık olsun.
Selamlar, teşekkür ederim öncelikle.
Bu konuyla ilgili, bir çok projemiz mevcut bu seçimin kazananı gençler olacak. Projeniz vs olursa da dinlemek isterim.
Hayırlı olsun.
listeye kaçıncı sıradan girdiğiniz de önemli
Çıkaramaz, seçimler bölge bölge oluyor. Herkesin tek bir noktadan oy vermesi gerekir.
Evet liste sırası en önemlisi, kazanabilecek bir sıralama olacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
Hakkınızda hayırlı olsun hocam
Çok Teşekkür ederim.
Adana da yaşıyorum bende, konuyu takipteyim. Aday olmayacağım fakat seni takipteyim hocam başarılar
Çok Teşekkür ederim hemşerim.

Seçim dışında da tanışmaktan mutlu olurum.
Aynı şarkıları dinleyecek olmanız bir seçmen olarak beni etkiledi. Parti adı verirseniz oy vermek isterim.
Hayırlı olsun
Lüksten, şatafattan uzak olmak milletimize yakın olmaktır diye düşündüğüm için aynı insan olarak yaşayacağım. Çok Teşekkür ederim.
Parti sizi neye göre seçiyor? Parti içi torpil muhabbeti de olmuyor mu?
Siyasi partilerin genelinde oluyor fakat bizim partimizde ehliyet sahibi insanlar liyakatli olarak görevlendirildiği için hiç şahit olmadım. Çünkü bunlarla mücadeleyi biz ediyoruz, karşısında mücadele ettiğimiz durumu biz yaparsak farkımız kalmaz diye düşünüyorum.
Aday adayı oldunuz peki milletvekili olmak icin hangi adimlar gerekiyor hocam buradan sordum simdi googleda arastiracagim, insallah olursunuz
Çok teşekkür ederim, bir kaç belge gerekiyor listeye girdikten sonra teveccüh milletimizde.
Hayırlı olsun hocam. Adana’da gazete sahibi dostumuz mevcut basın tarafında (haber vs) bir şeye ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, değerli dostunuza selamlar, siyasi veyahut harici bir konu haricinde bile tanışmak ve bir çay ısmarlamak isterim.
türkçe bilmeyen milletvekili, maalesef...
Varsa bir hatam lütfen yazın, hata insanlara mahsustur. Düzelterek özür diler, affımı isterim bundan gocunmam.
Yazdığınızda da "T" büyük olacak.
Hayırlı olsun umarım her şey gönlünüzce olur.
Çok Teşekkür ederim.
hayırlı olsun allah utandırmasın
Amin.

Çok Teşekkür ederim.
Her zaman olduğu gibi yanındayız.
Çok Teşekkür ederim.

Kıymetli dostum, her an olduğu gibi yine yanımdasın şu an ben bu satırları yazarken bile benim için emek ediyorsun, herkesin huzurunda sana bir teşekkürüm var.