Acemi birliğimde , bölüğün uzman çavuşuyla samimi olduk bana falan , bir gün sohbet ederken ne iş yaparsın nerelisin falan derken baban ne iş yapıyor diye sordum , emekli astsubay dedim.
Ertesi günü , babamın astsubay olmasından dolayı bana eziyet etmeye başlamıştı, pis işlerin vazgeçilmez 1 numaralı adamı olmuştum. Neyse 1-2 hafta sonra rahmetli peder'de beni ziyarete geldi , konuştuk falan , ama sıkıntılarımı falanda söylemedim ...
O hafta içinde astım rahatszılığımdan dolayı revir'de yatıyordum , bir gün baktım bizim bölük herkes beni arıyor, herkesin g.tü tutuşmuş falan , tabi anlamıyorum durumu, neyse , sonra mesai bitimine dediler tugay komutanı seni soruyor , hazırlan falan dediler...
Neyse geldi nasılsın , sıkıntın falan klasik sorular sordu , sıkıntım yok komutanım dedim.
Ertesi günü içtimadan önce bana eziyet olan uzman çavuş geldi ve aynen şunu dedi :
Bundan sonra benim sağ kolumsun , bir sıkıntın olduğu vakit ilk bana geliyorsun aslanım , istediğin zaman benim cep telefonumu kullanabilirsin , çekinme vb cümlelerle bana yağ çekiyordu

Acemilik bittiğinde bu durumu sorduğumda , Bizim tugay komutanı Pederin devresinin damadı çıkmış