Merhaba,
Mutfakta ki televizyon için geçen sene mi stick 1080p almıştım. İlk başlarda verimliydi fakat şu an o kadar çok kasıyor ki, TV+ açması ve canlı yayına bağlanması 2 dakika kadar sürüyor. Kullanımı çoğunlukla akıcı değil. Kumanda tepkisi gecikiyor. Canlı yayın izlerken veya video-film izlerken sorun yok. Kasma, takılma ve benzeri durum olmuyor. Fakat kanal değiştirildiğinde, menüye dönüldüğünde veya arayüz ile ilgili bir değişiklik yapıldığında o yavaşlığı hissediyor ve sinir bozucu durumu yaşıyorsunuz. Ses kısmak veya açmak için kumandadan düğmeye bastığımda, bazen takılı kalmış veya ben basılı tutmuşum gibi fullüyor veya sesi komple kısıyor. Bu sorunlar sadece TV+ uygulamasına özgü de değil. Genel olarak bu şekilde: Bu yüzden yeni bir cihaz arayışına girdim.
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box isminde bir ürün ile karşılaştım. Acaba bu ürünü kullanan var mı ? Yukarıda bahsettiğim gibi sorun yaşayan veya önerebileceği farklı bir ürün olan varsa öğrenmek isterim. Ya da kullandığım üründe yaşadığım sorun ile ilgili çözüm önerisi varsa bunları da öğrenmek isterim.
Teşekkürler.