E-ticaret reklamları için danışmanlık verdiğim bir firmaya farklı bir strateji uygulayarak, süreci daha da hızlandırabilecek bir çalışma yapmak istedim.
X kategorisi ile alakalı olan X kategori seven kişileri X kategorisinin reklamlarının karşılarına çıkmasını sağladım.

Bunu görsel reklamlarla agresif reklamcılık üzerine yoğun olmasını istediğim için de Maksimum Performans özellikli kampanyayı kullandım.

Yukarıda açıkladığım şekilde, şartlarınız uygunsa bu kampanya türünü uygulayabilirsiniz. Eğer şartlarınız uygun değilse paranızı çöp eder.
Şartların uygun olduğu firmaya uygulayınca nasıl bir sonuç aldık peki?

35.43 tl harcama yapıldı
7 sipariş geldi
2893.60 tl elde edildi.

her bir siparişin maliyeti 5.06 tl oldu.

Sitem edenlerin çeşitleri:
Forumdaki arkadaşlar bilgi istiyor, ekmek peşinde olanlar bilgi paylaşma; bana zarar veriyorsun diyor, sabote etmeye çalışanlar da ''reklam yapıyorsun'' diyor.

1- Bilgisiz insanlardan 100 tl kazanırsınız, bilgisi olan insanlardan 10 bin tl kazanırsınız (bizzat tecrübe)
2- Binlerce sektör olmasına rağmen çalışma alanınız o kadar kısıtlı ki, sadece vize, kiralama, smm panel vs. düşünüyorsunuz. Vizyonunuz R10 dan ibaret olmamalı, burada öğrenin dünyaya pazarlayın.
3- Methodlara paralar ödemek yerine, kendinizi geliştirin, sorunlarla boğuşun, mücadele edin. Mücadele ettikçe farklı methodlar öğrenecek, kazancınızı katlayacaksınız.
4- E-kitap yazarken abidik gubidik 2 blog yazısından öğrendiğiniz şeyleri 50 tl ye pazarlamayı bırakın. E-book yazıyorsanız insanlara sağlam yem atacak bilgiler ile oltalama taktiği yapın.
Kitabı ücretsiz verip, kişisel markanızı büyütün. (Russel Brunson - ''Yeni nesil pazarlama uzmanından sırlar'' kitabı size rehber olacaktır.)

Benden size naçizane tavsiye.