Emimehkadyag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle çok haklılar o yüzden o hesabı referans alabilirsiniz. Kendi sitenizi açın TikTok ve İnstagram üzerinden reklam videoları ile dropshipping yapsanız bile daha mantıklı. Örneğin trend olan bir ürün var sallıyorum duş başlığı olsun çakıl taşlı filtreli vs olan. Bu ürünün videosu zaten her yerde dolaşıyor. Bu ürüne reklam çıkıp kendi websitenize trafik çekmek her türlü daha mantıklı. Komisyon yok kargo bedava olayı şu bu yok. Yani güzel bir reklam yönetimi ile ortalama diyorum bakın 100 TL'lik reklamdan 600 TL'lik sipariş aldığımı biliyorum. O yüzden ben sizin yerinizde olsam TR pazaryerlerine asla girmem. He şuan sen varmısın dersen ben varım pazaryerinde ama Shopify'da 100 TL'ye sattığım üründen cebime örneğin 50 tl giriyorsa Trendyol'da 10 TL giriyor
Tabi hocam sadece trendyola bağlı kalırsak yandık zaten. Şöyle bir şey var ürünlerin hangi platformda tutacağı da değişken. İnstagramda da hali hazırda satış yapıyorum ama adamlar hepsiburadadan trendyoldan almak varken benden almıyor ki bu ürünü. Benim mağazaya bakıyor 350 tl, googleda aynı ürünü aratıyor trendyolda dandirik bi şey 200 tl. Ben de elimdeki ürünleri nerde tutuyor ise orada değerlendirmeyi düşünüyorum bu yüzden Yoksa gerçekten kesintisi çok fazla ama anlattıkları kadar da değil gibi.