Mesajlara anlık olarak cevap veremediğimden tüm mesajlara tek seferde cevap vermeye çalıştım. Hayırlı olsun temennilerini ileten tüm dostlarımız da ayrı ayrı teşekkür etmişim olarak kabul etsin lütfen.

sakalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam avukat ona göre yorum yapın
Hem siyasette hem de avukatlıkta başta r10 ailesi olmak üzere tüm webmasterlara elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım

Hin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankara'mı? Oyum sana hocam.
İki tercih isteniyordu Ankara ve İstanbul'u yazdım. Komisyona girdikten sonra adaylık kesinleşirse bölgede değişebiliyor

neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı olsun ama bir şey diyeceğim yanlış anlama. Vekil olabilmek için çok saf ve temiz birisine benziyorsun Allah bahtını açık etsin inşallah.
Hocam güzel görüşün için öncelikle teşekkür ederim Eleştirdiğimiz şeyleri değiştirmek için çaba göstermediğimiz sürece bir şeylerin değişmeyeceğini düşünenlerdenim. Bu sebeple kurtarıcılardan kurtulmak adına siyasetin kirli olduğunu düşünenlerin de elinden gelen imkanlar çerçevesinde siyaset yaparak siyasetiin temizlenmesine katkı sağlaması gerektiğini düşünüyorum.

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun bütün süreci takip etmek için konuyu güncellermisiniz hocam sürekli olarak nasıl başladınız nasıl hareket ettiniz nerelerden yaptınız vs
Hocam 3 senedir aktif olarak Genel Merkezde görev alıyordum. Aday adaylığı süreci öncesi uzun soluklu bir süreçti, merak edenler olursa bir ara onun içinde konu açabilirim. Aday adaylığı sürecinde de şimdi sırada komisyona girip adayların belirlenmesi var. Adaylık durumu da netleştiğinde ayrıca konu açıp süreci anlatırım.

birmilyonmarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Aday tanıtım sürecinize asarge.com ve siyasetciler.com platformlarimız ile katkı sunmak isterim.
Dilediğiniz zaman 0532 400 13 02 den ulaşabilirsiniz.
Başarılar.
Teşekkür ederim hocam, adaylık durumum kesinleştiğinde kıymetli desteklerinizi bekliyorum.

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun Hocam.

Adaylığınız kesinleşince aşağıdaki konum ilginizi çekebilir

2023 Türkiye Genel Seçimlerine Katılacak Milletvekili Adayları İçin Ücretsiz Google Ads Danışmanlığı
Teşekkür ediyorum hocam, adaylığım kesinleştikten sonra desteğinizi bekliyorum. Ayrıca konu açıp duyurmayı da düşünüyorum

nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, genç arkadaşların gençleri temsil etmek için sorumluluk alması bile çok özel. Paypal, UBER yasağı gibi genç girişimcilerin önünü kesen ne varsa en yüksek sesle dile getirmeniz dileğiyle.
Paypal kapandığında hepiniz kadar bende etkilenmiştim. Bu tarz girişimcilerin önünü tıkayan, özellikle küçük girişimcinin önünü kesen haksızlıklara karşı bizzat yaşamış birisi olarak şuana kadar parti çatımız altında dile getirip, eylem planları hazırlanırken de bu konuya dair elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bundan sonra da genç girişimcilerin sesi olabilmek için de gücüm yettiğince devam edeceğim.

MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bölge sıra belli midir?
Teşekkür ederim hocam. Komisyona girdikten sonra belli olacak.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi parti olduğu hiç önemli değil. İçimizden birini bu pozisyonda görmek çok güzel. Umarım başarılı olursunuz. Eğer milletvekili olursanız, webmaster sorunları konusunda çalışma bekliyoruz
Çok haklısınız hocam parti fark etmeksizin herkesin oyunu değerli görüp oy verdiği parti çatısı altında görev fark etmeksizin aktif siyasetle kendi oyunu temsil etmesi gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bir gün parlementoya girmek nasip olursa soru önergesi için konu açıp r10'da ki dostlarımızın sorunlarını dile getirmesini istemek gibi bir hayalim de var

adarsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Genç kesimin en büyük yerlere gelmesi dileği ile.
Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu yönde CB dahil yaş sınırı olmalı. Gençlerin önü açılmalı.
Teşekkür ederim hocam. Çok haklı olduğunuzu düşünmekle birlikte bu konunun çözümünün biz gençlerin kararlılıkla siyasette aktif rol alma çabalarıyla mümkün olabileceğini düşünüyorum.

Wtapostar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
Güzel yarınlar inşa etmek için elinden geleni yapacağını biliyorum.

Bayağıdır da görüşemiyoruz, Her şey yolundadır umarım.
Muhammed abiye de selamlar
Aleyküm selam Abdullah güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Her şey yolunda çok şükür, inşallah senin içinde hala yolundadır. Hala Ankara'da isen numaranı atarsan görüşelim inşallah

entriko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayirli olsun.
Bi arkadasin da yukarda dedigi gibi, sadece paypal i geri getirmek icin calissan bile buyuk katkin olur.
İmkanım olduğu sürece özellikle bizim gibi küçük girişimcilerin önünü kesen haksız rekabete yol açan ne kadar sorun varsa hepsi için çaba göstereceğim.