Merhabalar,
2 yıldır bir kişinin web işlerini yapıyordum takip ediyordum. Ödemeler sıkıntılı olduğu için 1 yıldır yeni bir işi var yapmıyorum. Domain ve hostingler ben bu yılda 8500 + 1800 gecen yıldan ödemesi kaldığını ilettim. 5000 ödeme yaptı 3500 de haftaya yapacağım dedi filan sitelerini uzattık işlerini yaptık. Sonra siteleri başkasına tranfer etmemi istedi hesabı kapatırsa vereceğimi ilettim. Sonra hırsızlık ve dolandırıcılık ile hitamlarda buldu. bunların hepsi yazılı ve sözlü olarak whatsapp mesajlarında mevcut. Sen bana fatura kesmedin para aldın diyor şimdi. avukata filan gitmiş. Bende bu kişi için hakaret davası açmak istiyorum. birde normalde fatura kesebiliyorum. Abim ile aynı işletmede görünüyorum zaten onun üzerinden fatura kesebiliyorum ama bu arkadaş o zamanlar fatura istemedi. Geçmişe dönük fatura kesme oluyor mu? Birde kişinin zaten fatura bilgileri mevcut değil. Burada nasıl bir yol izlemek daha mantıklı olur? açılacak tazminat için ben bir bedel istemiyorum avukat kendisi alabilir hepsini yada bağış yapabilir.