Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Son zamanlarda hayatımdan hiç bir şekilde tat alamıyorum. Nedenini soracak olursanız iddaa bağımlılığı. yani kumarda diyebiliriz.
1 sene öncesine kadar hiç bir şekilde anlamazdım bilmezdim. Çalışmadığım işsiz olduğum günlerde bulaştım bu lanet şeye. Çok güzel kazandırdığı zamanlarda oldu ama insanı içine çekiyor. Bir arkadaş sence şu maç ne olur demişti, ordan sonra aklıma girdi.
İşe başladıktan sonra iyice bağımlısı olduğumu anladım. Bir keresinde 40k üzeri kazandım fakat o siteden alamadım hırs yaptım ondan sonra iyice battım. Maaş alıyorum komplesiyle giriyorum kaç kere maaşı sıfırlayıp ay başını cepte parasız getirdim. iş yerinde sabaha kadar çalışıp yemek siparişi veremediğim zamanlar oldu. 10 aydır çalışıyorum resmen boşa. kaç kere bırakmaya çalıştım ama ne zaman para bulsam aklıma katlamak sonra kurtulmak geliyor ama biraz artırınca devam edesin geliyor sonra hepsi sıfırlayana kadar gidiyor. günde 10-15k artırdığım oldu ertesi gün olmadan çoğu zaman sıfırladım. açıkçası kazanmanın da hiç bir manası yok. Sinir stres duygu değişimleri de cabası. saçlarımın hiç bu kadar döküldüğünü hatırlamıyorum. parayı yiyemeden, gezemeden üstüme başıma bir şey alamadan para yok olup gidiyor. çoğu zaman kendime söz verdim ama başaramadım. Resmen 10 aydır boşa çalışıyorum. Kredi çekip 7 bin civarına bilgisayar almıştım onu da sattım o da gitti. Telefonumu satmıştım şimdi kötü ekranı kırık bir telefonla kaldım. kısacası iddaa ve benzeri kolay para kazanmaya dair ne varsa bulaşmamanızı tavsiye ederim. Maaşını kazanıp ticaret yapmak veya daha farklı şeylere atılmak en mantıklısı. İnsanın hayatını bitirir. kaybettiğim paralar tabi kimine göre ciddi rakamlar değil ama benim için önemli. Asgari ücretle çalışan bir insan için... Şimdiye kadar birikmiştir olsam en azından 80 bin civarı nakitim olurdu. şuan aksine hem sıfırdayım ve 10k civarı borcum var. şu süre zarfında gezdiğimi bile hatırlamıyorum. eskiden mutlu bir insandım asla hiç bir bağımlılığım yoktu sigara vs içmem hiç bir gideri olmayan biriyim. bu saçma sapan şeye nerden bulaştım bilmiyorum. eskiden ben de dışardan bakınca rahatça bırakılır oynamazsan olur biter diyordum ama öyle olmuyormuş. çevremde kaç tane tanıdığım varsa hiç kimse artıda değil. 1 gün kazansalar sonraki günler sürünüyor. en güzeli kaybettiğini unutup oradan sıfırdan başlamak., umarım başarabilirim. biraz içimi dökmek istedim, bırakan varsa tavsiye olarak yorumunu belirtirse sevinirim.