Geçen hafta kayıt oldum ve bonus hesabıma tanımlandı, kampanya 31 martta kadar devam ediyor!

Kampanya Detayı
Referans kodum ile mobil uygulamadan kayıt olursanız hesabınıza 300₺ bonus tanımlanıyor. Ayrıca benden de nakit olarak 150₺ ek ödeme alıyorsunuz.

Referans Kodum: 4D3HO3Z7
Uygulamayı İndir: https://yapikredi.com.tr/y/b3yqZ

❓ Yardıma ihtiyaç duyarsanız buraya tıklayarak Telegram'dan iletişime geçebilir, veya PM atabilirsiniz.

🌟 Yapmanız Gerekenler:

• Uygulamayı indirin.

• Uygulamayı açıyorsunuz ve Yapı Kredi Müşterisi Ol 'a tıklıyorsunuz ve gerekli bilgileri dolduruyorsunuz.

• Kayıt olma aşamasında en üstte davet kodu soracaktır, oraya vermiş olduğum kodu girmelisiniz. (girilmezse ödül ikimizede yatmayacaktır.)

• Daha sonra hesap açarken banka kartı istiyorum seçeneğini açın, kazanacağınız puan banka kartınıza eklenecektir.

• İşlem sonunda müşteri temsilcisi ile görüntülü konuşma gerçekleştiriyorsunuz ve hesabınız açılıyor.

• İşlem bitince ikimizde 50₺ bonus kazanıyoruz.

• Kartın gelmesini beklemeden Yapı Kredi hesabımıza 260₺ gönderiyoruz. (normalde 250₺ ama garanti olması açısından.)

• Hesabınıza parayı gönderdiniz, ardından Kartlarım > Banka Kartlarım > Sağ alttaki + işaretine tıklayın > Dijital Kart Tanımla > Banka Kartınızı seçin > Devam ve Onay'a tıklayın.

• Dijital kart limitinizi hesabınıza ne kadar gönderdiyseniz o kadar limit yapın.

• Daha sonra bu dijital kart ile Nays, Papara gibi uygulamalara yatırın. (havale ile değil, banka kartı ile yatırma seçeneğini seçiniz.)

• İşlem bu kadar, isterseniz paranızı yatırdığınız (Nays vs.) uygulamadan kendi banka hesabınıza geri çekin.

• Puanlar 1 hafta içerisinde tanımlanacaktır.

💥 Bilgilendirme:

• Lütfen işlemleri adım adım atlamadan gerçekleştirin.

• Banka kaynaklı problemler veya müşteri kaynaklı problemlerde ikimize de puan gelemeyeceği için ödeme yapamam.