Sevgili dostum, herkes istediği gibi birilerinin hayatını altüst edemez. Bir insan bir eve yerleştiğinde yeni bir hayata başlar ve o şekilde düzeni kurar. Yasalarla da bu korunur. Sürekli nakliye masrafları + emlakçı komisyonları vs. mi ödesin insanlar ne istiyorsunuz ? Barınma hakkı en doğal haklardan biridir. Zengin olmak isteyen başka bir yatırım seçsin.
Anladım hocam, bizim ve bizim gibi binlerce kişinin yaşadığı mağduriyet gibi birşey yaşamadan sanırım bu durumu anlayamayacaksınız. Bildiğiniz üzere hemen hemen herşeyin fiyatının arttığı bu dönemde %25 zam yaparak ev fiyatını 3.000TL'ye sabitleyip benim kendi aldığım et,süt,ekmek fiyatını kendi cebimden ekstra katarak alacağım. Ben zaten bir insiyatif göstererek kendisinden çok absürt bir rakamlar talep etmiyorum, sadece ortalamanın 2-3bin TL altını talep ediyorum. Yoksa durup dururken absürt bir rakam ile kiracının karşısına çıkıp neden böyle bir şey talep edeyim? Ben evimi güçlendirmeye verdiğimde, yeni geçeceğim evin sahibi bana 3.000-4.000TL'ye aynı değerlerde ev verecek olursa zaten okeyim bu duruma ama bu durumda ben zarar ediyorum zaten.