youtubeevi27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kripto parada ana bakiyeniz durup her gün haftalık belirli oranlarda bakiyenizin yükselmesini istemez misiniz ponzi sistemlere paranızı kaptırmaktan bıkmadınızmı binance borsasında hesabı olmayan yeni hesap açanlara destek ücretsiz veriyorum binance hesabı olup en az 10k bakiyesi olanlara %10 günlük kazancın karını atanlara destek veriyorum uçacak kacacakcılar ile ana paranızı batırmayın strateji yoksa kayıp kaçınılmazdır whatsapdan ulaşabilirsiniz ücret vs talep etmiyorum kazanmadan dolandırıcılara itibar etmeyiniz
garantisi şöyle zarar max %3 olarak ayarlıyoruz her coin için bakiyenize uygun olarak coin sayımız değişiyor yatırım tavsiyesi vermiyorum direk kazandırıyorum kayıp olmayacakmı illaki olacak ancak oco ile %3 zarar ediyoruz ancak diğer işlemlerden elde ettiğimiz karların yanında gözüne bile gelmiyor binance hesabı olan varsa ulaşması yeterli binance hesabı olmayanda benm ref ile açarsa komisyon almıyorum

tek amacım insanların kaybettiğini görünce üzülüyorum bu kadar göz önünde olanlardan sonra nasıl kaybederki insan