onrd3mr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzgun oldugunuzu belirten bir yazı ile baslasaydiniz sizi çok samimi bulurdum. Destek ekibindende tek bir tane bu durumu yasadiginiz icin üzgünüz seklinde bir mesaj almadim.

150+ hosting sunucumuz mevcut. Bunlardan şu anda sadece 1 tanesi sorun yaşıyor. Sorunun incelenmesi ve düzeltilmesi işlemleri devam ediyor. Sorun yaşayan site adedi barındırdığımız site adedinin %1'inden az. O önemsemediğiniz %1 arasında benim sitem de var ve bu çok onemli bir sorun.
Sorunu önemsemediğimizi neden düşündüğünüzü anlamamaktayım. R10 gibi halka açık bir platformda "Güzel Hosting'de sorun mu var?" şeklinde bir başlık açılıyor. Ben de bir sorun olmadığını, bir sunucu sorunu olup bunun sadece %1'den az kullancıyı etkilediğini belirtiyorum. Siz de taktir edersiniz ki bu genel bir sorun değil yani "Güzel Hosting'de sorun mu var?" sorununu cevabı "hayır". Bunun dışında sorununuzla zaten ilgileniyoruz ve oluşan sorunun donanımsal bir sorun olduğu anlaşıldı. https://status.guzel.net.tr/ adresinden takip edebilirsiniz. Destek ve teknik ekibimiz zaten bu tip sorunlarla ilgilenmek için 7/24 çalışıyor. Neden sorununuzu önemsemediğimizi düşündüğünüzü anlamadım, ancak böyle bir durum yok.

Malesef dünya genelinde %100 uptime sunabilen bir şirket yok. Milyon dolarlık yatırımlarla kurulan Google-Facebook vb. bile kendilerine ait üst düzey verimerkezleri olduğu halde kesinti yaşıyor. Bizler de %99 uptime garantisi sunan bir şirketiz ve zaten normal şartlarda çok daha yüksek uptime sunuyoruz, çoğu ay %100 uptime alıyorsunuz. Arıza oluştu, ilgileniyor çözüyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.