Instagram işi yapmıyorum ama 2m takipçi atın diyenler ondan nasıl bir fayda bekliyor anlamadım. Görüntü olarak faydası olabilir ama tamamen zararlı. Sosyal medyaların işleyiş şekli şudur, eğer takipçilerinin belirli bir oranı paylaşımlarına beğeni, yorum vs atmazsa takipçin olmayan kişilere de o paylaşımın gösterilmesi çooook zordur. Tek zararı takipçiye para vermek değildir, hesabı direkt çöpe atarsınız.
Hocam biliyorsunuz web sitesi, youtube kanalı, twitter veya instagram hesabı hepsinde para kazanmanın asıl olayı fazla ve ilgili kişiye ulaşmaktır. Tamamen organik şekilde büyütülmüş ilgili bir sayfaya 60k da verilir 500k da. Önemli olan öyle bir sayfayı bulmak. Geçmişini ve nasıl büyütüldüğünü tam olarak bilemediğimiz için benim tercihim her zaman sıfırdan yükseltmek oluyor. Kardeşiniz diyetisyenmiş ne güzel 60k reklama verilerek tamamen ilgili kişilere ulaşılabilir. Vaktiniz yok ve güvenecek kişi bulamıyorsanız mecbur sağlam sayfa bulmaya çalışacaksınız. Ama doğru değerlendirildiği zaman topluluk satın almanın zarar ettirmeyeceğini düşünüyorum.