nette haberlerde zaten dolu pişmanlık hikayesi görürsünüz.ölümle sonuçlanan vakalar çok. komşumuz oldu.gördüm kadını iki büklüm ve iskeletora dönmüş.ne yese mide kabul etmez halde.pişman yaptırdığına. irade ile yapmasılazım başka türlü çok riskli.seren serengil asla yaptırmayın dedi dolu şey anlattı pişmanım dedi
öncelikle bu tür düşünmeniz nedenden bilmiyorum ama? şuna bir açıklık getireyim. Mide balonu yada mide küçültme ameliyatının belirli prosedürleri vardır. VKİ indeksinize göre size olun yada olmayın derler. Eğerki olmamanız gerekiyorsa ve doktorunuz sizi yapıyorsa? bu tamamen doktorun insiyatifindedir. Ve şunu eklemek isterim.
Mide esnek bir organdir. Mide küçültme ameliyatında midenizdeki "
Ghrelinin" açlık hormonu bulunan kısım alınır. Tabi bu hormon tekrar oluşur. Midenin 3/2 si alındıktan sonra, 1 hafta içinde katı gıdalar yemeye çalışırsanız mideniz kaldırmaz. Diyetisyeni harfiyen dinlemeniz gerekmetedir.. Ve mide esner. Mide küçültmede sonra yemenize dikkat etmezseniz eski haline gelir.. Takıldığınız sormak istediğiniz merak ettiğiniz varsa konu altından yazın size cevap vereyim. 1 yılımı geçirdim Mide ameliyatları ile ilgili, bir çok operasyona girdim bir çok konuda bir çok şeye hakimim bildiğim kadarınca

kolay gelsin