digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben adamları değil doğru olduğunu düşündüğüm fikri savunuyorum.
Adamların sitelerinde fiyatlar 1600 liradan başlıyorken siz 15 bin liralık paketi gösterip hala fahiş fiyat diyorsunuz.

Ayrıca kendi ağzınız ile söylüyorsunuz, bu işi çok iyi yapan ve daha ucuza yapan yerler olduğunu söylüyorsunuz.
O zaman kişi aracını daha ucuza yapan yere götürecek.

Alıcı piyasa fiyatının altında ürün hizmet aldığında neden ahlaksız ucuzcu olmuyor da satıcı piyasa fiyatının üzerinde bir ürün satmak isterse pahalıcı fahiş fiyatçı oluyor?
Adamlar 1600 liraya da paket koymuş 15 bin liraya da. Herkes arabasına bütçesine uygun olanı seçer.
Ayrıca bir işin fiyatı ve ne sürede üretildiğinin doğrudan bir akalası yok,.
Hatta ticari zeka der ki 15 bin liraya 2 saatte yapılan paketinin yanına, ben 20 bin liraya yapılan 25 dakikada tamamlanan hızlı bir paket daha koyardım.
Vakit nakittir, işini hızlı hallettirmek için 5 bin lira fazladan verecek insanlar var bu melkette.

Eğer konuda sadece airbag inceleme ücretini alıp airbag raporunu vermediler diye açsaydınız kesinlikle sizi haklı bulurdum.
Ama siz firmayı cezalandırma amacıyla üzüm yemek için değil bağcı dövmek için konu açmışsınız gibi geldi.
O yüzden yanıt yazdım.
Hocam ben diyorum ki. Arkadaşım en düşük paketi almış + airbag almış. Airbagı açıklamaya yazmamış. Sonrasında kötü yorum yazınca arayıp zaten en düşük paketi almışınız ne bekliyorsunuz ki demişler.
Şimdi size sorum şu. Airbaglerin durumunu yazmak için illa en üst paketi mi almak gerekiyor. Benim demek istediğim buydu.
O zaman neden airbag içi ayrı paket satıyorlar. Burada d*landırıcılık + fahiş fiyat söz konusu.

Evi uzak olduğu için çevrede en yakın olan ekspere gitmiş hocam.

Yani paket fiyatları için anca fahiş fiyat diyip şikayet ederiz ancak serbest piyasa sonuçta. Sadece altını çizdiğim durum çok sinir bozucu.