asimtnr7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, lafı gevelemeden hemen konuya geçeyim.
18 Yaşında 180 boy ve 101.2 kiloya sahip birisiyim. Mezuniyetime 2 ay kaldığı için hızlı kilo vermem gerektiği aklıma geldi geçen ve daha önce 3 gün yapabildiğim su orucunu tekrar yapmak istiyorum. Çoğunlukla bozdum veya hiç başlamadan vazgeçtim su orucumun 7. Saatindeyken R10 da konu açmak aklıma geldi. Çünkü eğer bir kitleye bir yere gün gün neler yaptığımı ne kadar kilo verdiğimi yazarsam belki bu beni motive eder ve bunu kendim için olmasada 7 gün olarak verdiğim sözü yerine getirmek amacıyla yapabilirim diye düşünüyorum. Evet 1 haftalık bir Su orucuna giriyorum gün gün bazen saat saat vücudumdaki tüm değişimleri burda konuda güncelleyeceğim. Su orucunu tavsiye etmeyen bunun sağlıksız birşey olduğunu ve yapmamam gerektiğini söyleyen vb. Şeyleri lütfen yazmayınız. Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum teşekkürler

ORUCA BAŞLAMA ZAMANI: 20 Mart Pazartesi 06.30

1.GÜN 20 Mart Pazartesi 14.20
Dershanedeyim ve karnım fazlasıyla guruladamaya başladı biraz bu durumdan rahatsız oldum. Fakat şuanlık acıkma hissi yok midem değilde sanki ağzım acıktı ama bakalım ne olucak?
BEN 9 gün tuttum hocam gayet işe yarıyor. dayanın sadece. tavisye edilir