digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu başlığına bakar mısın?
O başlık ekspertiz firması raporı eksik teslim etti değil.
O başlık ekspertiz firması telefonda kaba konuştu da değil.
Sen bir firmanın fiyatlarını fahiş diye eleştirmek üzerine konu açmışsın.
Üstelik olaydan etkilenen sen değilsin.

Bur firmanın eleştirileceği tek nokta airbag kontrol ücreti alıp airbag raporunu eksik vermesiyken sen adamların fiyatlarını eleştiriyorsun.
Üstelik adamların fiyatları 1600 liradan başlarken sen en pahalı 3 paketi gösterip fahiş diyorsun.
3 sene önce 300 bin lira olan araba 500 liraya ekspertize giriyordu, bugün o araba 1 milyon lira olmuş 700 liraya mı ekspertize girecek.

O paketler ve fiyatlar araca ve aracı alacak adamın kapasitesine göre hazırlanmış.
3 milyon liralık araba alacak adam 15 bin liralık paketi alır 300 binlik araba alacak adam 1600 liralık paketi alır.
Hocam siz firmanın savunucu musunuz anlamadım ? Evet bence fiyatlar yüksek. İster katılın ister katılmayın. Çok zengin olsam lüks araba alsam bile bu paraları vermek kerizlik geliyor.
Tarcanlar ve yeşil oto her şeyine bakıyor ve daha ucuz.
Ayrıca X bir araba forum sitesinde yine aynı firmadan ekspertiz yapıp sonrasında arabada beklenmedik şeyler çıkınca dava açan birisi vardı. Dava senelerce sürmüş kazanmış ama ilgili firma kabul etmedi. (O zaman paketler daha ucuzdu en full paketi almıştı)
Özellikle ülkemizde bu ekspertizlerle alakalı ciddi bir açık söz konusu. Adamlarda sözde garanti verip milleti güzel söğüşlüyorlar. Sizde burada savunmasını yapıyorsunuz.

Garantili paket olsa bile max 1 bilemedin 2 saatlik ekspertize 15k para almak akla mantığa sığar mı ?

Etkilenen ben olmayabilirim ama hiçbir şeyi eleştirmeyecek miyiz ? Ayrıca arabamı alırken bu firmada ekspertiz yaptıracaktım ve şikayetleri görünce vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişim.
Yani garantili olsa bile 10k+ üstü para vermek sizi üzmüyorsa bilemeyeceğim.
İyi günler