innovative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.sikayetvar.com/ideasoft/...nuz-destek-yok

Bana özel hata zannediyordum yanlız değilmişim sürekli arayıp duruyorlar.
Benim sorunum çözüldü ama gıcıklığına şikayetimi kaldırmadım, size tavsiyem eski mail server kullanıyorsunuz %100 bundan kaynaklı hata alıyorsunuz.

Şöyle yapın yönetim panelinden xx.i.myideasoft.com/admin/mail-account/list bu sayfaya girişte sorun yaşıyorsanız, hemen bildirim açın uzmanposta ya taşısınlar sizi oradan devam edin sorun çözülüyor.

İdeasoft gibi bir firma mail sorununu çözemedi ve yeni müşterilerin ve sorun çıkaran tüm müşterilerini hep uzmanposta alt yapısına taşıyor benim mailleri taşıdılar şu anda sorun yok sizde geçin.
Evet mail sistemindeki sorunuda geçen ay fark etmiştim, o kadar kampanya yapılıyor fakat müşteriye mail gitmiyor, şifre sıfırlama talepleri gitmiyor, bizlere de eski maillerinizi yedekleyin transfer edelim diye bilgi verilmişti,

Fakat bizim için asıl sorun bu cloudflare sorunları, siz bu cloudflare sorunları mail sistemi ile mi alakalı diyorsunuz tam olarak anlayamadım hocam.

Siz diğer sayfalarda da bu mail kısmında aldığınız hataları alıyor muydunuz?