Merhabalar,
Geçen bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatacağım. Çok yakın bir arkadaşım Honda Civic aldı. Adını şuan için vermek istemediğim kendisine yakın ekspertiz firmasına gitti. En düşük paketi alıp ayrıca airbag kontrol paketi almış. Bu ekspertiz firması "oto" ile başlayan bir çok şubesi olan kurumsal bir firma.
Görevli kişi rapora airbagleri yazmamış ama orjinal demiş. Bizim ki neden yazmadın diye sorunca +2k daha para istemiş. Verirsen açıklama olarak yazarım demiş.
Arkadaşım bugünde o şubeye Google mapsten kötü yorum atıp detaylı açıklama yazmış. Kendisini hemen aramışlar. Özür dilemişler ve airbag fotoğraflarını göndermişler. Ayrıca laf arasında zaten en düşük paketi aldınız gibi saçma sapan bir cümle kurmuşlar.
Meraktan sitesine girip paket fiyatlarına baktım;

Edit: Arkadaşları bazılarınız benim sadece paket fiyatları bazında şikayet ettiğimi düşünmüş. Serbest piyasa isteyen istediğini yazar ancak eleştirme hakımız da var. Bunun dışında arkadaşım airbag paketi almış. Airbag durumunu kağıda yazmamış ve zaten en düşük paketi almışsınız gibi bir cevap verilmiş. Yani illa en üst paketi mi almak gerekiyor ben bunu anlamadım

Yani 15k fiyat nedir Allah aşkına ? Ek olarak zaten airbag paketi ücretli ve onu da almış. Buna rağmen düşük paket aldınız diye söyleniyorlar.
Tarcanlar ve yeşil oto ekspertiz dışında bu firmalara hayatta gitmem. Resmen soygunculuk yapılıyor. Bu fiyatları görünce gözlerime inanamadım