inovatixsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook, İnstagram ve Whatsapp üçü tek şirket hocam, İnstagram'a üye olduğunuz zaman facebook otomatik olarak bu şekilde mail göndermekte. Ortada kimsenin mail vs attığı yoktur @Phanoliax; 'da göndermiş olduğu gibi ve facebook üzerinden size gelen maillere baktığınız zaman mail adresileri farklı olduğunu göreceksiniz.
Dediğin doğru olabilir hocamda bu fake hesbain üzerine Facebook yok sorun orda aklıma takılan şey orası oldu olmayan birşeyi nasıl mail göndersin Facebook ben hiç denk gelemedim daha önce ayrıca bağlantı süresi doldu diyor büyük ihtimalle linux ve termux kullanarak phishing atmaya çalıştılar süre sınırı olduğu için kayboldu içerik ayrıca fake panel olduğu çok belli direk yönetmeliklere atıyor gönderilen link şifre sana aitmi degilmi kontrol için ama açılan içerik Instagram meta yönetmeliği ve süresi dolmuş bir ibare yazıyor kırmızı olarak ortalama gönderilen süre ile benim okuyup bakmam toplam yarım saat bilene değil Instagram kod geçerlilik süresi 1 saat olması lazım bu yüzden bunlar sahte bence 😊