@BetaHouse; bilgi dolu yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam 🙏 genelde açtığım konularda SPK nın da kurallarından az çok bilgim olduğundan dolayı manipülasyon ya da spekülasyon yaratabilecek bir dil kullanmamaya, insanları yönlendirmeye çalışmamaya özen gösteriyorum.
başlık konudaki görsel ile alakalıydı, ki konu içeriğinde her zaman ki gibi kendi bilgi, deneyimlerime göre tahmin ve yorumlarımı paylaştığımı da belirttim tabi 🙏
Açıklamanız oldukça güzel, aslında düşüncelerinizde hem fikiriz sadece başka noktalardan bakıyoruz.
örneğin, ben ürün yerine ürünün firmasının hissesini alalım diyorum, yanlış anlamayın alıyorum da yani. Siz ürün alsanızda karlı çıkarsınız, ne alsanız kardır gibi bir ifade kullanmışsınız yanlış anlamadıysam.
bir diğer konu tabiki enflasyon ortamında birçok finansal yatırım aracı yükselecektir elbet lakin burada da benim yatırım stratejime göre, parayı sürekli canlı tutmaya, yatırım araçlarındaki volatiliteye ve işlem hacimlerine göre paranın uyumaması taraftarıyım. Bu beni kazançlı yapan yatırım stratejim tabi, nitekim herkes kendi stratejisini belirleyebilir.
tekrar değerli yorumunuz için teşekkür ederim, hayırlı geceler 🙏