Enpara gerçekten güzel bir banka, adınıza sevindim..
1300 kredi puanim var tek veren denizbank oda 5000₺ kafayi yiyorum bunları gordukce
Hiç sormayın hocam bende almak istedim hiç vermedi sonra hesabımı komple kapatıp yeniden açma talebi oluşturdum öyle alabildim
Şimdi de kredi kartı limiti vermiyorlar.
Memlekette bir bana vermiyor kredi kartını enpara
Enpara'yı tavsiye ederim. Bugünde ekpara olarak 40bin limit verdiler Allah kullandırtmasın ama kolay kolay hiçbir banka vermez
Kredi puanım 1232 üniversite sınavına hazırlanıyorum ogrenciyim yani😊
enpara k.kartını neredeyse hiç kullanmadım limit yükseltelim mi diye sordu yükselt dedim 100k yapmışlar

direk internet alışverişlerine kapadım kartı
7k vqr aktif kullandığım. Geçen bildirim atmışlar 70k yapalım diye 🤣 Bir tek enpara var gerisini kullanmıyorum bile
Bana da başka bankalardan benzer dönüşler geliyor, ancak hiç limit düşürmedim. Bu limit olaylarında bazı bankalar çok diretiyor, başka bankaya başvuruyorum xx.xxx limit kart veriyor. O verebiliyorda sen mi veremiyorsun.
Enpara da limit saçmalığı var. Bu hatayı veriyor fakat başka bankadaki limiti hemen arttırıyorum. Madem limit yok diğeri nasıl artıyor. Ama enpara adamdır 😀
Bende de hic yükselmiyorlar hocam 😅
Sigorta geçmişine ve mal varlıklarınıza göre arttırırlar
Ben kaçıyorum bankalardan enparadan bile kredi istemiyorum artık 😅 borçlar çok olunfa ödemesi de zor oluyor yaa
Çok fazla kredi kartı kullanıyorum. 15 kere fast yaptım diye hesabımı kapatan tek banka enpara. Zaten kampanyaları da çok az ve kötüydü. 4 yıl önce olsa enpara derdim fast ücreti almıyor diye. Ama artık çoğu banka da bu özellik var. Bir anlamı kalmadı.
hayırlı olsun çok başlık açmıştın bu konuda
Enpara limiti iyi veriyorda kart bi ise yaramiyor. Taksit/puan olayi yok. 😀
Yasal sınır limitine takılmış limitlerinizi düşürmek istemiyorsanız gelir beyanında bulunun
Limitinizde puanımızda aynı durumdayken 2 günce işbankasın bir telefon geldi kart ister misiniz dedi olur dedim 2 yada 3 binlik kart beklerken sabah uyandığımda 49 bin tl limitli kart onaylanmış. Belgelenebilir hiç bir gelirim yok, işbankasında 1 tl bile transfer yapmadım haftaya yurtdışına yerleşiyorum ilaç gibi geldi 🤣🤣
Uzun lafın kısası işbank deneyin hocam
öğrenciysen limit sınırın çok düşer enparada böyle bir sıkıntı var
diğer bankalar yasal sınır falan tanımıyor takır takır veriyor nedense
"Geliri olmayan veya tespit edilmeyen kişilere ilgili mevzuat gereğince banka inisiyatifinde en fazla 2.000 TL limit kredi kartı verilebilir. Öğrenciler de sigortalı olarak çalışmadıkları sürece geliri olmayan kişiler olarak kabul edildikleri için en fazla 1.000 TL limitli kredi kartı alabilir."
limitini bu kadar düşürecek misin? gelirini arttır veya geliri fazla yaz dene
Geliri fazla yazıp para giriş çıkışı çok olunca zamanla veriyorlar. 6 kredi kartım 190k limit totalde. En son sigorta girişi 2015(ziraat bankası staj)
İkisinin limitlendirme politikaları apayrı hocam.
darısı başıma

kredi notunuz kaç bu arada?
İlginç, başka bir şey olmasın? Ben de aynı puandayım. Enpara 98K. Limit, 25K Ekpara kimiti. Taksit için Akbank lazımdı başvurdum, 100K kredi kartı 50K destek hesap verdi. 20K da başla bankadan var, durmadan veriyorlar
5k ziraat 5k garanti 2k akbank 6k iş var ama enpara hiçbir şekilde vermiyor 40 tan fazla başvuru yapmışımdır kredi puanımda 1250 lerde
Benim 1200 toplam limitim 40k
Hocam üniversite bitti babamla çalıştıgımız için sigorta yaptırmadım bir süre. Ona rağmen enpara 20k kredi kartı verdi. Bu dönemlerde para fazla basıldı bilmiyorum ama bankalar özellikle arayıp kart vermeye çalışıyor.
bu kart işleri şans işi örneğin orta riskli durumda düşük puanım var. asgari üzerinden sigortam ve geçmişten baya gecikmem var.
geçen bankanın biri 35k limit verdi. ondan kısa süre sonrada enpara 1.3k'dan 33k civarına yükseltti limitimi.
bunlardan önce defalarca ben başvurdum hep red veriyordu. onlar kendisi verdi sonra
82,500 limit var
ödedikçe borç artıyor 🤷♂
75k bizdede var hocam ama garanti birçok konuda daha yararlı
En para kullanmıyorum ama kullanan arkadaslarım var ve hepsi gayet memnun
Konuyu coşturalım tekrardan 😃
Evet enpara kullanışlı, faizsiz taksit vs derken
Puan konusunda hangi bankanın kredi kartını tavsiye edersiniz peki?