feelingpeckish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet iyi bir hizmet fakat her amaca uygun değil. Bahsedilen 1TB Storage Box alanın aylık fiyatı 3.20 Euro. FTP ve benzeri sistemlerle bağlanılabiliyor sadece. Eğer Google Drive alternatifi bir çözüm arayanlar varsa Hetzner Storage Share'a göz atabilirler. NextCloud yüklü geliyor ve 1TB fiyatı 4.29 Euro.

Ayrıca özellikle Storage Box'ın Hetzner'in dışındaki networklerle bağlantısı oldukça yavaş. Türkiyeden 1Gbps internetle Storage Box'tan dosya indirmesi 30MB/s'i geçmiyor. Genelde çok daha yavaş.

Eğer iPhone, MacBook veya benzeri bir ürün kullanıyorsanız iCloud'a bakmanızı öneririm. 2TB aylık 65 lira ve isterseniz hesabınıza aile üyeleri ekleyip onlarla ortak kullanabiliyorsunuz. İstediğiniz gibi dosya yükleyebiliyorsunuz. Web arayüzündende erişmek mümkün. iPhone, iPad ve MacBooklarda direkt entegre şekilde çalışıyor.
Ben bu hizmeti iptal ettim. Yandex disk fiyatları ucuzlamış. Önceden 100 gb depolama yıllık 20 dolar idi. Şuan 1tb depolama yıllık 28 dolar. Hetznerden daha uygun ve Yandex disk windows uygulamasını çok beğeniyorum. Alternatiflerinden çok daha kullanışlı.