Karaciwciw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba piyasadaki randevu sistemleri ne yazikki ihtiyacimi karsilamiyor ozel bir sistem olmasi gerekiyor detaylar icin iletisime gecebilirsiniz işi sozlesme ve fatura ile yaptirmak istiyorum sozlesmede is suresi ve detaylari olmali bunu dikkate alarak yaziniz
EDİT:
Öncelikle herkese merhaba
- ihtiyaç olan randevu sisteminde randevu oluşturacakları ben sisteme kayıt etmeliyim dışarıdan kayıt olamamaları gerekiyor
- bu randevu sisteminde randevu alanlar ücret ödemiyor (sadece mesai saatlerinin dışında var ücret)
- Mesai saatlerinin dışında randevu alabilir ve o zaman ücrete tabii olacak
- Geliştirmeye açık olmasını istiyorum çünkü devamında proje oturursa belge oluşturma olması lazım gibi ekler olacak
- çalışanlara gelen bu randevuları ben atamalıyım ve randevu ile alakalı raporlamaları yükleyebilmeliler resim ve yazı şeklinde
- İçinde sms modülü olması gerekiyor çalışanlara ve randevu alanlara bilgi verebilmek için
- Sunucu ve domain bana ait olacak ve kesinlikle başka birine satılmasını istemiyorum
- Sözleşmeli ve iki taraf için cezai şartlı olamasını istiyorum tabi faturalıda olucak
- Bakım sözleşmeside yapmayı düşünüyorum sürekli hizmete devam edilmesi için
- Admin paneli için bir kaç toplantı yapmalıyız fikir ve önerilere açığım
- Tüm gerekli konuşmalar ve yazışmalar için gizlilik istiyorum (sebebi artık projemin çalınmaması için )
- Bu alanda daha önce iş yapmış kişilerden referans ve fiyat teklifi istiyorum tabikide ortamala bir değer örnek 5k-15k arası tutabilir gibi
- İş tamamen resmi bir iştir şu anda bu alan ile ilgili bir sistem ve yazılım olmaması gizliliğin asıl sebedir.
konuyu güncelledim bilginize