YAPILAN YORUMLARDA Kİ TESPİTLERİN HER BİRİ AYRI AYRI YAŞADIĞIM PİSKOLOJİLER TEDAVİMİ OLMAK LAZIM ACABA
DELİRİYORMUYUM
R10 olsun farklı platformlar olsun, dışarda farklı işler olsun müşterinin ya da arkadaşımın bir işini yaparken saniyesinde işe başlıyor bitirmeye çalışıyorum. Bir aydır aklımdaki projeyi geçtiğiimz senelerde de yaptığım gibi bitiremiyorum abi. Müşterinin sitesini başlarım 2 günde bitiririm kendi sitemin menusunu düzenlemeye bir eriniyorum. Yıllardır bu şekildeyim. Şimdi gaza geldim bunu yazıyorum ya ama yine hiç içimden kendi projeme başlayamıyorum. Bugüne kadar kendi projerim için tabi site bitirdiğim oldu google da belli başlı yerlere bir çok kez site getirdim 1 ay sonra dayanamayıp satıyorum

uğraşamıyorum. Siteye şimdi başlasam menüyü yapmaay eriniyorum. Sosyal medya ve ads reklam bilgim güzel. Kendi çapımda birçok SEO hizmeti veren kişilere baş kaldırıp onlarla da yarışacak bilgim olduğunu bir çok kez kendime ve çevreme kanıtladım. Mükemmel makaleler yazdığım oldu. 24 saat aralıksız çalışabiliyorum ama bunu kendim için birleştirip herşeyi yapmaktan geri kalıyorum. Yapamıyorum abi gelmiyor valla içimden. 7 yıldır bu durumu yaşıyor ve hep bunla alakalı insanlara ağlıyorum.