nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamadıysam istediğiniz fiyat 77 bin TL. Kusura bakmayın hiçbir yatırımcı bir Facebook grubuna 77 bin TL para bağlamaz. Bunun anasayfa kısıtı, grup ihlali, erişim zorluğu gibi olasılıkları var. Açıkçası size teklif edilen 25 bin TL bile çok çok iyi fiyat. Evet, kripto airdroplarından güzel kazançlar çıkarılabiliyor ama Facebook kitlesiyle diğer yerler bir değil. Facebook kitlesi en ufak bir linke tıklamaya dahi korkuyor, değil bir borsaya üye olsun, yatırım yapsın. Telegram kanalı/grubu olsa 50 bin de isteseniz hakkıdır derdim ama Facebook konusunda maalesef. İyi satışlar.
satış konusu degil hocam bu sadece fikir alısverisi yapmak için konu açtım ve önümüzdeki bogada gurubun kitlesinin 2 ye katlanacagına inanıyorum suan biraz durgun geçiyor. evet dediğiniz gibi telegram hesabı vs olsa daha degerli olabilirdi ama sonuç olarak 77 k lık kripto kitlesini bir araya toplamak kolay is degil bu isin içerisinde olan insanlar iyi bilir bunu. ve kısaca örnek vermek gerekirse gercekten saglam bir kişi yönetirse gurubu çok para kazanır diye düsünüyorum grafik isinde iyi anlizleri dogru olan birisi gurubu istedigi yöne götürebilir yeterki o güveni kazansın

HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımın facebooktaki belki de ilk Kripto Para ile alakalı 100 binden fazla üyesi olan grubu ihlal sebebiyle kapatıldı.
O yüzden biran önce elinizde çıkartmaya bakın derim.
hocam hiç ihlal almadı henüz gönderi onayı oldugu için yönetici onayından gecmeden gönderi paylasılmıyor gelen sikayetleride hemen degerlendiriyoruz sohbette vs suana kadar bir sıkıntı olmadı