Merhaba arkadaşlar, elimde 77 bin üyeli bir kripto para grubu bulunuyor. Facebook grubu tamamen kripto para üzerine kurulu ve üyeleri organik. 2021 yılından beri grup ismi hiç değiştirilmedi ve hiçbir yerde reklam yapılmadı. Biraz maddi sıkıntı yaşadığım için satmayı düşünüyorum, ancak net bir fiyat belirleyemedim. Facebook üzerinden bir arkadaşım 25 bin TL teklif etti ve çok ısrar etti, ancak ben satmadım. Ederinin o kadar düşük olmadığını düşünüyorum çünkü borsa referanslarıyla bile yüksek miktarlarda para kazanan insanlar var. Açıkçası satmayı hiç istemiyorum, ancak eğer 1 üye 1 TL şeklinde bir alıcı bulunursa maddi sıkıntılarım nedeniyle satmak zorunda kalabilirim. Konuyu açmamın sebebi, bu alanda tecrübeli arkadaşların önerilerini almak ve fikir alışverişi yapmak istememdir.

NOT: Grupta sadece bir kez yabancı bir projeden 100 dolar karşılığında reklam alındı ve 2022'den beri kendi ref linkimi bile paylaşmadım.

sizce fiyatı ne olur bu gurubun farklı şekilde değerlendirebileceğim bir yöntem söylerseniz onada açığım