Burası bir ticaret platformu hırsızı ve ticaret yapacak insanı ayırabilsek hırsızları almazdık yönetim buranın düzeninden sorumlu hiçbirisi ne hakim ne savcı o yüzden en fazla forumdan banlarlar kanıt olmadan da şüphe ile insan banlayamazlar siz ne istiyorsunuz onu anlayamadım
Konuyu baştan sona tekrar okur musunuz lütfen? Nerede insanların şüphe üzerine banlanması gerektiğini ya da hakim, savcı vs gibi yönetimi sorumlu tutar bir şey yazmışım, lütfen... Tam aksine daha konu başında bile belirtiyorum, lütfen konuyu farklı yerlere çekmeden çözüm üretelim, insanlar mağdur olmasın diye. Amacımın
belirli bir hizmetin satışında "düzenli" olarak yaşanan problemi dile getirerek çözüm ricasında bulunmak olduğunu görebilirsiniz. Sorduğum soru ise bu çözümün nasıl olabileceği?
Fatura ödemelerin yasaklanması mı? Yasak bir çözüm mü? Yoksa ektra bir kontrol mekanizması mı? Bu da yönetimin görevi mi? Hem kontrol mekanizması gelse bile bu daha sonrasında yönetimi zor durumda bırakacak bir noktaya getirebilir.
Dediğim gibi çözümü ben de bilmiyorum, o yüzden soruyorum.