Ortada bir suç mu var ki psikolojisi olsun? 300-500 liraya vermem zaten. Bahsettiğim rakamlar ortada. Madem biliyor, bildiğiyle 2 ay sonra patlıyormuş kendi diyor

demek ki bilmiyor.. yıllardır yapıyorum ben. Öyle konuya gelip boş boş konuşma olmaz. Güzel eleştiri başka bir şey ama arkadaşın ki 2 ayda hesapları patladığı için biraz kıskançlık. Gerek yok böyle şeylere. Madem biliyorsunuz yapın işte

aktif olarak 3 firmaya yapıyorum bunu. Siz inanmak zorunda değilsiniz 😉
Halen komiklik yapmaya devam ediyorsun komik insan 😂😂 senin kendi reklamına tıklayıp alabilmeye çalıştığın rakamı ben saatte kazanıyorum. Yaptığın iş kendi reklamına tıklamak halen gizem yaratmaya çalışıyorsun yok şu kadar yıldır şöyle böyle yapıyorum vs. Mesajlarınızı tekrar okursanız eğer sizde komik olduğunu anlayacaksınız güleceksiniz kendinize. Senin hayal edemeyeceğin rakamları ben pasif gelir olarak kazanıyorum. Bu kadar agresif olma sebebiniz de kanıtınızın olamaması isteyenlere de gösterirsem bakiyeyi ödeyecekmisin diyorsun ekle şimdi konuya 3 yıldır aynı hesaptan tık atıp ödeme aldığının kanıtını sonra o bakiyeyi ben sana ödeyeceğim.