IWS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplumun tabanı bozuldu Metehan artık şaşırmıyorum. Toplumumuz o kadar iğrenç bir hal aldı ki taban bozulunca insanoğlu da bozulmaya başladı. Duygu, düşünce, hoşgörü, saygı hiç birşey kalmadı. Böylesine bir konuyu 300 - 500 TL için kullanmak aşağılık olmaktan başka bir şey değil. Okursa eğer konuyu yazsın bana vereyim parası neyse gitsin ne alıyorsa alsın. Nede olsa parayla satın alınan bir tip olduğu açıkca belli.
Uzun zamandır bunun farkındayım. Ancak kendimden taviz vermemeyim diye hep bir şekilde adım atmaya çalıştım. Her attığım adım için ise pişman olarak geri döndüm. Ancak bu son oldu, bu çok başka bir boyut. Konu içerisinde de yazdığım gibi bir daha asla.

Webx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metehan, yazacak çok şey var diyerek kenara çekilmek istemiyorum.

Böyle bir korkunç felaketten bu şekilde yararlanmak isteyenler maalesef çok oldu ve önüne geçilmiyor ( bilerek ya da bilmeyerek ).

Sen, üstüne düşenin fazlasını ve düşmediği halde gereğini yapmışsın. Bu saatten sonra bırak ne halleri varsa görsünler. Dava mı edecekler ? Buyursunlar bizde dahil olalım.
Gerçekten vicdanen rahatım. Kendisine resmen yalvardım "lütfen hakkımda şikayet oluşturun" diye. Umarım oluştururlar.